Perşembe

burger bar



S ükun dolu olmasını umarak başladığımız bir pazar gününde, önceliği verdiğimiz film izleme seansı ardından durakta otobüsümüzü beklemeye koyulduk. Otobüsün tahminimizden rötarlı gelişinden sonra 1-2 durak mesafemizde olduğunu inince fark ettiğimiz Burger Bar mahaline yaklaşık 10 dakika içinde ulaşmış bulunduk. Dışarıdan pek mütevazı görünüşünün, içerideki çalışanlar ve oraya gelmiş bulunan insanlarda da devamına memnuniyetle şahit olduk.
Burger Bar küçük bir mekan, küçük olduğu kadar da sakin. Hatta orada öyle bir mekanın varlığından haberiniz olmasa farkında olmadan önünden geçip gitmeniz bile mümkün. Biz iyice acıkmış karınlarımız ve sulanmış ağızlarımızla şirincecik mekanda yerimizi aldık, cam önündeki (zaten toplamda 4-5 tane olan) masalardan birine konuşlandık.



Menülerinde çok fazla seçenek var. Çünkü burgerlerin içinde köfte haricindeki malzemelerin ne olacağını tamamen size bırakmışlar. Uzun bir malzeme listesinden gözünüze kulağınıza leziz gelenleri seçip kendi burgerinizi yaratıyorsunuz. O yüzden de yediğiniz burgerden memnun kalmamanız pek mümkün olmuyor. Etinin kıvamı güzel, zaten size nasıl pişmesini istediğinizi de soruyorlar. Aslında size kendi damak zevkinize uygun olanı yaratmak için sözü tamamen size bırakmışlar. Onlar sadece malzemeleri kararında pişirmek ve sunmakla mükellefler ki bunu da başarıyorlar bence. Yanına içecek seçenekleri, aperatif yemekler de mevcut. Biz şahsen tercihimizi çok da farklı bir seçim olmayan patatesten yana kullandık. Kenarları fırfırlı parmak patatesler burgerlerden önce gelerek karın gurultularımızı bir nebze azalttı.
Neticede leziz bir yemek yemiş olduk. Burgersever birinin gözden kaçırmaması gereken bir mekan. Yok ben ekmek yemem, ağır dana eti olsun, ketçap mayonez olsun onlarla hiç işim olmaz diyorsanız da bir kerecikten bir şey olmaz, bu lezzetten kendinizi mahrum bırakmayınız...

5 yorum:

  1. yazılı olarak da söyleyim: iyi olmuş bebe aynen devam..yavaş yavaş yiyecek kısımlarına dalmak gerek bence artık :)

    YanıtlaSil
  2. ne güzel yemişiz ne güzeeelll

    YanıtlaSil
  3. yedik de yedik yavrubey :)

    YanıtlaSil
  4. ama dışarıdan fotorafını çekmeyi unutmuşuz o olmamış.

    YanıtlaSil
  5. önemli olan yemek mesajı veriyoruz o halde..bebeyi yeeee

    YanıtlaSil